HomeroomDK
Kurv
Forbered dig på at indrette med forårets trends
Vi har forårets hotteste indretningsfavoritter

Dette forår finder vi inspiration i fem skønne indretningstrends. Indret soveværelset, dagligstuen, spisepladsen eller kontoret med netop dine favoritter. Med frynser, kontrastfarver og mangotræ giver du boligen et skønt udtryk. Og tilføj dyriske former, så er du klar til foråret 2020!

1. Bæredygtighed

At tænke miljøbevidst er trendy i 2020! Klassisk design, som holder længe, sammen med bæredygtige materialer og naturmaterialer skaber en god og miljøbevidst base. Bland gerne med at købe brugt og i genindvundne materialer for at skabe din egen stil og reducere miljøbelastningen.

2. 80'erne er tilbage!

Kombinér de mere rene farver og holdbare klassiske møbler med inspiration fra 80'erne. Lad kontrastfarverne gøre sig bemærket i de mindre detaljer i hjemmet som puder og dekoration. Farverne går i blåt, grønt og rosa.

3. Den afrikanske natur

Træ er fortsat et af nøgleordene i indretningen, også dette forår - inspireret af den afrikanske natur! Bland gerne forskellige træsorter som fyrretræ, rotting og mangotræ med flettede kurve for at skabe et naturligt og skønt udtryk derhjemme.

4. Go wild – dyr & dyremønster!

Dyremønster har været et vigtigt indslag i indretningen de seneste par år. I foråret 2020 tager vi dyretrenden med os, men nu også i nye former. Lampefødder, møbler og krukker i dyriske former giver rummet et spændende look.

5. Frynser & former

Skil dig ud og bryd indretningen op med farver og former. Spøjse pyntegenstande, møbler i spændende former og hængende frynser er hottere end nogensinde før!