Hvordan returnerer jeg en vare?

30 dages returret giver dig mulighed for at se og prøve vores produkter i ro og fred derhjemme. Hvis du vil returnere en vare, skal det ske inden for 30 dage i den originale emballage og med en udfyldt returseddel. Vil du gerne bytte en vare, skal du lave en retur som beskrevet nedenfor, og så kan du lave en ny bestilling på vores hjemmeside.

Vi ber deg om å returnere varene i original emballasjen. I tilfeller med manglende eller ødelagt kartong, vil en avskrivning skje. Avskrivningen bedømmes ut ifra hver enkel sak.

Leveringer uden returlabel
Gå ind på homeroom.dk og log ind på Mine sider/Mine bestillinger, hvor du kan udfylde en formular og bestille en returlabel, som bliver sendt til dig for den vare/ordre, du vil returnere. Du slipper for at betale returfragten, og returafgiften modregnes i stedet ved tilbagebetalingen, som sker inden for maks. 14 dage. Retursedlen lægger du inden i pakken, og så skal du klistre din returlabel udenpå, over den gamle adresselabel.

Leveringer med returlabel
Hvis du vil returnere en vare, skal det ske inden for 30 dage i den originale emballage og med en udfyldt returseddel/label. Du slipper for at betale returfragten, og returafgiften modregnes i stedet ved tilbagebetalingen, som sker inden for maks. 14 dage. Retursedlen lægger du inden i pakken, og så skal du klistre din returlabel udenpå, over den gamle adresselabel.

Instabox
Hvis din pakke er blevet leveret til et skab med Instabox, kan du booke en retur ved at følge linket og instruktionerne, du har modtaget fra Instabox via sms eller email. Sæt den medfølgende etiket på og aflever pakken i det valgte skab. Du kan læse mere om Instabox retur her.

Stor/Tung vare
Kontakta oss, med ordrenummer og hvilken vare, du vil returnere samt oplys hvilken hverdag vi kan bestille afhentningen til. Afhentningen vil ske i tidsrummet kl. 11-16.

En returnering kan tage 2 uger, før den er håndteret af os. Når din returnering er blevet behandlet, modtager du en e-mail, der bekræfter returneringen og information om, hvordan tilbagebetalingen sker.

Læs mere på: Hvad koster returfragten?