Hvad gælder hvis jeg vil returnere en vare?

Du kan åbne emballagen og undersøge varen, og returnere den, hvis du ikke er tilfreds med dit køb. Returretten gælder i 30 dage, regnet fra den dag, du modtog varen. Returretten gælder alt i vores sortiment undtagen planter* eller hvis produktet er specialfremstillet til dig.

Når du returnerer varen, skal den naturligvis være ubrugt og have alle mærker påsat og returneres i original emballage. Hvis den ydre emballage er beskadiget, kan du bruge et andet tilsvarende emballage, men sørg for at pakke godt, så varen er beskyttet under transporten tilbage til os. Hvis du har brugt eller håndteret varen på en måde, der ikke er nødvendig for at undersøge den, kan der foretages en værdiafskrivning. Værdiafskrivningen vurderes individuelt af vores returpersonale.

Du kan læse mere her: Hvordan returnerer jeg en vare? og Hvad koster returfragten?

*Planter kan kun overleve i nogle få dage i kassen, så sørg for at du kan modtage/afhente dit pakke så tæt på leveringsdatoen som muligt, inden du bestiller. Planter samt tørrede blomster kan variere i farve, nuance og størrelse. Hvis du er utilfreds med din plantelevering, bedes du sende billeder af varen og emballagen via kontaktformularen eller ringe til vores kundeservice.